Máš zájem o nějakou nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci

Detail nabídky - PLNÝ ÚVAZEK 12195

Pro projevení zájmu o nabídku, je třeba si stáhnout mobilní aplikaci. Další funkce budeme na tuto stránku postupně přidávat.
qr-code-mobile-app
Stáhni si mobilní aplikaci
PŘEDCHOZÍ
photo
Tereza Air Dispatch
PLNÝ ÚVAZEK
pátek 1. 11.

Práce v letectví i bez předešlých zkušeností! 🚀 Nemusíš mít žádné předchozí zkušenosti – všechno tě naučíme! 💪 Pokud máš rád/a výzvy a miluješ, když věci mají systém, tahle práce je pro tebe. 🔐 Po zaučení budeš pracovat samostatně, a to přímo z pohodlí kanceláře (nebo domova) 💻. Tvojí hlavní náplní práce bude důsledně sledovat pravidla a postupy tak, aby letadlo bylo správně naloženo pro bezpečný vzlet. 👩‍🏫 První měsíc budeš intenzivně trénovat a učit se, jak na to – například, jak správně spočítat loadsheet. 💻 ✈️ Druhý měsíc se už pustíš do praxe na konkrétní aerolince! Nebudeš v tom sám/sama – zkušenější kolega tě bude mít pod křídlem. A bonus? Každý den budeš v kontaktu s letišti a lidmi z celého světa 🌍 Co od tebe očekáváme? 🎯 Nadšení pro letectví 🧠 Logické myšlení 🗣️ Skvělé komunikační dovednosti 🤝 Schopnost týmové spolupráce Připoj se k nám a staň se součástí světa letectví!

Nabízíme
Příspěvek na stravování, penzijko, Multisportku nebo Flexpassy, příspěvek na MHD či parkování na letišti, občerstvení na pracovišti, 4 týdny dovči a skvělý pracovní kolektiv!
Požadavky
Angličtina
Znalost MS Office
Na dobu neurčitou
Pevná pracovní doba
Aviatická 12, Prague 6-Ruzyně, Czechia
36.000 - 40.000 Kč/měsíc
8
zájemců se přihlásilo
Nabídka končí za
23 dnů 19 hod.
Máš zájem o nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci
qr-code-mobile-app
Sdílet přes
DALŠÍ
PŘEDCHOZÍ