Máš zájem o nějakou nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci

Detail nabídky - DLOUHODOBÁ BRIGÁDA 12159

Pro projevení zájmu o nabídku, je třeba si stáhnout mobilní aplikaci. Další funkce budeme na tuto stránku postupně přidávat.
qr-code-mobile-app
Stáhni si mobilní aplikaci
PŘEDCHOZÍ
photo
Agentura Berukroužky
Berukroužky je agentura poskytující široké spektrum aktivit a služeb zaměřených na děti. V této oblasti máme téměř dvanáctiletou praxi, kdy se denně snažíme dětem přinášet nevšední aktivity a zážitky.
DLOUHODOBÁ BRIGÁDA
Nástup co nejdříve

Hledáte skvělou brigádu s dětmi, která je flexibilní, zábavná a vhodná ke studiu? Tak se staňte lektorem Berukroužky! Do našeho přátelského kolektivu agentury Berukroužky hledáme lektora/lektorku zájmových kroužků pro děti na školní rok 2024/25. Spolupracujeme s mnoha mateřskými a základními školami po celé České republice. Jedná se o dlouhodobou pravidelnou brigádu v dopoledních nebo odpoledních hodinách ve všední dny. Po zaškolení budete učit různé druhy kroužků v lokalitách, které si vyberete. Brigáda je díky tomu velmi kreativní a flexibilní. Zároveň získáte jistotu stálé brigády se zábavnou náplní práce i zajímavým ohodnocením. Učit můžete 1 až 10 kroužků týdně, podle Vašich časových možností. Pro brigádu je nutné mít volný čas minimálně jeden pracovní den (od pondělí do pátku) odpoledne (od 13:00 do 17:00 hod). Přidejte se k nám a staňte se součástí agentury, která má za cíl přinášet dětem úsměv.

Nabízíme
kreativní práci s dětmi stálou brigádu na celý školní rok 2024/25 potvrzení o praxi pro studenty bonus za doporučení kamaráda teambuildingové akce možný kariérní postup
Požadavky
volný čas minimálně jeden pracovní den (od pondělí do pátku) odpoledne (od 13:00 do 17:00 hod)
kladný vztah k dětem, příjemné vystupování
čistý trestní rejstřík
chuť a ochotu učit se nové činnosti
proaktivní přístup, kreativitu
volný čas minimálně jeden pracovní den (od pondělí do pátku) odpoledne (od 13:00 do 17:00 hod)
volný čas minimálně jeden pracovní den (od pondělí do pátku) odpoledne (od 13:00 do 17:00 hod)
věk 18 let a více
Praha, Česko
250 - 500 Kč/hod.
32
zájemců se přihlásilo
Nabídka končí za
9 dnů 16 hod.
Máš zájem o nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci
qr-code-mobile-app
Sdílet přes
DALŠÍ
PŘEDCHOZÍ