Máš zájem o nějakou nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci

Detail nabídky - PLNÝ ÚVAZEK 12022

Pro projevení zájmu o nabídku, je třeba si stáhnout mobilní aplikaci. Další funkce budeme na tuto stránku postupně přidávat.
qr-code-mobile-app
Stáhni si mobilní aplikaci
PŘEDCHOZÍ
photo
Marcela Wiltschko/Jihostroj0
PLNÝ ÚVAZEK
Nástup co nejdříve

Je pro Tebe zajímavé být v týmu konstruktérů pro vývoj přístrojů do letadel? Naše výrobky létají po celém světě. Jsme mladý, zkušený tým konstruktérů v Jihostroji Velešín. Do pozice Tě s ochotou a dobře zapracujeme. Budeš navrhovat nové výrobky letecké techniky (čerpadla, ventily, řídící prvky), dále jednoduché zkušební zařízení pro zkoušení leteckých hydraulických přístrojů, spolupracovat se zákazníkem na návrhu řešení, prezentovat své výsledky. Samozřejmostí je mít technické myšlení, strojírenské vzdělání, znalosti konstruování strojů a zařízení. Přijď, seznámíme Tě detailně s činnostmi i firmou. Můžeš být absolvent, ale i naším stipendijním studentem-připravíme Tě na Tvé budoucí povolání. Nabízíme další odborný rozvoj v oblasti konstrukce, jazykové vzdělávání, ubytování v naší ubytovně. Do budoucnosti je možné získat i firemní byt. Zajímavé mzdové ohodnocení i motivační program. Neváhej a reaguj na nabídku!

Nabízíme
měsíční odměny, čtvrtletní odměny, odměny na dovolenou i Vánoce, navýšení mzdy po zapracování, pravidelné zvyšování mzdy 1x ročně, 25 dní dovolené, závodní stravování, služební cesty, možnost čerpání náhradního volna za přesčasovou práci, možnost přivýdělku přímo ve výrobě, ubytování ve firemní ubytovně popř. do budoucna přidělení firemního bytu
Požadavky
Angličtina
Znalost MS Office
SŠ vzdělání
VŠ strojírenské
Znalosti konstruování strojů a zařízení
VŠ elektrotechnické
Na dobu neurčitou
Pevná pracovní doba
Praha, Česko
38.000 - 45.000 Kč/měsíc
0
zájemců, přihlaš se a buď první!
Nabídka končí za
6 dnů 22 hod.
Máš zájem o nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci
qr-code-mobile-app
Sdílet přes
DALŠÍ
PŘEDCHOZÍ