Máš zájem o nějakou nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci

Detail nabídky - PLNÝ ÚVAZEK 11716

Pro projevení zájmu o nabídku, je třeba si stáhnout mobilní aplikaci. Další funkce budeme na tuto stránku postupně přidávat.
qr-code-mobile-app
Stáhni si mobilní aplikaci
PŘEDCHOZÍ
photo
Monika Macová
PLNÝ ÚVAZEK
Nástup ihned

Zdravotní sestra - Praha 1 a Praha 8 Končíš školu a hledáš uplatnění v oboru všeobecná nebo praktická sestra? Chceš pracovat v profesionálním a moderním prostředí? Hledáš pracovní pohodu bez stresu? Pak hledáme právě Tebe, novou posilu do našeho přátelského kolektivu. Práci u nás najdou jak zkušené zdravotní sestry, tak i čerstvé absolventky. Jaký Tě čeká pracovní den? Každého dárce vždy přivítáš na sále, usadíš ho do odběrového křesla, vše mu vysvětlíš a uděláš maximum pro to, aby se u nás cítil dobře. Po celou dobu odběru jsi poblíž, máš vše pod kontrolou, jak dárce, tak i přístroj. Některé dny i pomáháš na vyšetřovně s dotazováním dárce na jeho zdravotní stav před odběrem. Obsluhuješ a udržuješ přístroje dle běžných standardních postupů.

Nabízíme
Stravenky v hodnotě 211,- Kč Benefitní karta Pluxee (příspěvek 300-600,- Kč měsíčně) nebo MultiSport karta Poukaz k narozeninám v hodnotě 500,- Kč 5 týdnů dovolené 3 dny Sick days Kvartální odměny dle plnění plánů dané pobočky Vánoční odměny dle výsledků hospodaření Moderní pracovní prostředí Zázemí stabilní společnosti Firemní akce
Požadavky
Zdravotnické vzdělání - SŠ/VOŠ/VŠ
Komunikativní a vstřícný přístup k dárcům
Uživatelská znalost PC
Schopnost týmové spolupráce
Nástup ihned
Na dobu určitou
Pevná pracovní doba
Praha, Česko
40.000 - 44.000 Kč/měsíc
1
zájemce se přihlásil
Nabídka končí za
12 dnů 12 hod.
Máš zájem o nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci
qr-code-mobile-app
Sdílet přes
DALŠÍ
PŘEDCHOZÍ