Máš zájem o nějakou nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci

Detail nabídky - PLNÝ ÚVAZEK 10734

Nabídka již není aktivní. Pro projevení zájmu o podobnou nabídku, je třeba si stáhnout mobilní aplikaci.
qr-code-mobile-app
Stáhni si mobilní aplikaci
PŘEDCHOZÍ
photo
Kateřina Hollmannová
Pastacaffé (Tonino Lamborghini), pro místní prostě “Lambo”. Kavárna italského stylu, s rodinnou atmosférou a s 20 letou tradicí, člen skupiny Ambiente. Přímo v srdci Prahy❤️, nedaleko Staroměstského
PLNÝ ÚVAZEK
sobota 1. 4.

Vrchní servírka/číšník Nabízíme ti spoluvedení malého kolektivu, který si v práci pomáhá a baví ho pečovat o své hosty, kteří se k nám rádi vrací. Jsme malá italská kavárna v centru Prahy, blízko Pařížské ulice, do které lidé chodí na snídaně, obědy i večerní posezení. Kromě péče o náš skvělý tým, ti svěříme i péči o hosty, takže budeš mít i směny v provozu, to je u nás běžné. Práce je u nás rozmanitá a navíc tě rádi podpoříme i ve tvém profesním vzdělávání. Jediné, co by sis měl/a přinést s sebou, je zkušenost s obsluhou hostů, abys svému týmu mohl/a jít příkladem a také praxe ve vedení kolektivu a základní manažerské dovednosti, třeba jak konstruktivně sdělovat kolegům zpětnou vazbu, jak organizovat práci atd., abys jim mohl/a být oporou. Uvedená mzda je minimální, záleží hlavně na tobě;-)

Nabízíme
•Směny dle dohody • 4 týdny proplacené dovolené, kterou si nemusíš napracovat • Zázemí a více než 20 letá historie skupiny Ambiente a Lokál • Personální strava a nápoje • 50% slevu na jídlo a pití do všech restaurací Ambiente • Multisportka • Spoustu možností vzdělávání a rozvoje.
Požadavky
Znalost angličtiny
SŠ vzdělání
Potravinářský průkaz
sobota 1. 4.
Na dobu neurčitou
Flexibilní pracovní doba
Vězeňská, 110 00 Praha 1-Staré Město, Česko
180 Kč/hod.
2
zájemci se přihlásili
Nabídka již není aktivní.
Máš zájem o podobnou nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci
qr-code-mobile-app
Sdílet přes
DALŠÍ
PŘEDCHOZÍ