Máš zájem o nějakou nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci

Detail nabídky - PLNÝ ÚVAZEK 10642

Nabídka již není aktivní. Pro projevení zájmu o podobnou nabídku, je třeba si stáhnout mobilní aplikaci.
qr-code-mobile-app
Stáhni si mobilní aplikaci
PŘEDCHOZÍ
photo
Luboš Dupák Lokál Dlouhááá
Jsme první pražský Lokál. Zaměřujeme se na skvěle ošetřené pivo, poctivě uvařené jídlo a spokojeného hosta. Věříme našim zaměstnancům a jejich pracovní pohoda je pro nás velice důležitá.
PLNÝ ÚVAZEK
Nástup ihned

Obsluha v Lokále Dlouhá, Praha 1 Obsluhuj hosty v Lokále Dlouhá – hospodě, kde se nudit nebudeš. Vaříme tu poctivá česká jídla a na hladinku sem chodí turisti, štamgasti i známé osobnosti, takže je u nás skvělá atmosféra. Kdo má rád kšeft a frmol, bude to tu milovat. A že nemáš zkušenosti? Nevadí, všechno tě naučíme. Nastoupit můžeš klidně hned – na stálo i brigádně. Taky u nás můžeš pracovat na krátký-dlouhý týden, pokud ti to vyhovuje. Kromě stabilního zaměstnavatele a výplaty, kterou platíme včas, získáš i zaměstnaneckou kartu s 50% slevou do celého Ambiente, Multisportku a příspěvek na čištění uniformy. Pokud myslíš, že je tahle práce tvůj šálek čaje, rovnou se ozvi – a víc si snad řekneme osobně. Těšíme se na tebe!

Nabízíme
Multisport, staff kartu, proplacenou uniformu, příspěvek na praní prádla, možnost vzdělávání a karierního postupu a mnoho dalšího...
Požadavky
Potravinářský průkaz
Nástup ihned
Na dobu neurčitou
Pevná pracovní doba
Praha, Česko
250 Kč/hod.
20
zájemců se přihlásilo
Nabídka již není aktivní.
Máš zájem o podobnou nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci
qr-code-mobile-app
Sdílet přes
DALŠÍ
PŘEDCHOZÍ