Máš zájem o nějakou nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci

Detail nabídky - PLNÝ ÚVAZEK 11770

Pro projevení zájmu o nabídku, je třeba si stáhnout mobilní aplikaci. Další funkce budeme na tuto stránku postupně přidávat.
qr-code-mobile-app
Stáhni si mobilní aplikaci
PŘEDCHOZÍ
photo
Tereza Hantáková
PLNÝ ÚVAZEK
pondělí 2. 9.

KPMG Česká republika - Audit Commercial – Analyst Praha Odstartujte kariéru ve financích hned po škole či při studiu u jednoho z Top zaměstnavatelů ve svém oboru. U nás budete auditovat výrobní a průmyslové podniky zvučných jmen. Poznáte, jak významné organizace fungují, načerpáte zkušenosti od špiček oboru a získáte cenné kontakty. Vaším úkolem bude analyzovat data, pochopit fungování auditované firmy i komunikovat s jejími zástupci. Na denní bázi budete identifikovat rizika související s finančním výkaznictvím. Spolupráce se zkušenými kolegy, kteří poradí a pomohou vždy, kdy to je potřeba, je u nás samozřejmostí. Co je pro nás důležité: - nedávné ukončení Bc. či Mgr. studia nebo student minimálně 3. ročníku - angličtina na komunikativní úrovni pro komunikaci s klienty a práci s interními systémy -základní přehled v oblasti účetnictví -ochota cestovat do sídel auditovaných společností Další kroky po vašem přihlášení: Pošleme vám všeobecný test, který si budete moct udělat v klidu doma online. Potom se společně domluvíme na termínu osobního setkání. Pak vás už nebudeme napínat, finální rozhodnutí se dozvíte do 48 hodin. Pokud si plácneme, v klidu si dokončíte studijní povinnosti, užijete prázdniny a budeme se těšit v září 2024. Preferujete jiný termín nástupu? Nevadí, určitě se nějak domluvíme.

Nabízíme
Co získáte v KPMG: - 43 000 Kč nástupní mzda - ročně 30 000 Kč na cestování, sport, jazyky a další benefity v kafeterii (dle vlastního výběru) - kompenzace za práci konanou nad rámec stanovené pracovní doby - možnost získat individuální odměnu za mimořádný výkon - profesní růst a možnost podílet se na nejrůznějších projektech - systematické vzdělávání, jazykové kurzy, interní koučink a mentoring - hrazené certifikace ACCA - zahraniční stáže v Evropě i mimo Evropu - možnost zvýhodněné MultiSport karty, neomezeného mobilního a datového tarifu, životního pojištění - možnost částečné práce z domova - dovolená navíc a tři dny firemního volna - teambuildingové, firemní akce a CSR aktivity (např. volné dny na podporu neziskovek)
Požadavky
Angličtina
SŠ vzdělání
Znalost MS Office
pondělí 2. 9.
Na dobu neurčitou
Flexibilní pracovní doba
Praha, Praha, Czechia
43.000 Kč/měsíc
0
zájemců, přihlaš se a buď první!
Nabídka končí za
10 dnů 0 hod.
Máš zájem o nabídku?Stáhni si mobilní aplikaci
qr-code-mobile-app
Sdílet přes
DALŠÍ
PŘEDCHOZÍ